Despre 2+2

Brandul 2+2 a luat fiinţă odată cu naşterea companiei Berkebile Oil Company, în anul 1954 în statul Pennsylvania, SUA.

 Berkebile Oil s-a construit şi a rămas o companie de familie, al cărui fondator este doamna Catherine Berkebile. Chiar dacă în timp compania s-a dezvoltat şi numărul angajaţilor a crescut, conducerea şi dezvoltarea afacerii a rămas tot în grija doamnei Berkebile care administrează de peste 50 ani compania cu acelaşi succes.Berkebile Oil Company a reuşit să clădească de-a lungul celor 55 ani de experienţă un brand cu o mare rezonanţă pe piaţa din SUA, în domeniul produselor de întreţinere auto.

Folosind numai materie primă de cea mai bună calitate şi aplicând un sistem de control al calităţii foarte strict produsele 2+2 au câştigat repede teren pe piaţa produselor de profil ajungând în scurt timp foarte populare în SUA.

În momentul apariţiei pe piaţa din România, deşi necunoscute şi fără o istorie de brand susţinută mediatic, produsele Berkebile au devenit în scurt timp produsele cele mai preferate de consumatori, iar brandul 2+2 a urcat pe primul loc ca notorietate a brand-urilor, înregistrând vânzări de peste 17 milioane unităţi în cei 12 ani de prezenţă pe piaţă. Toate aceste realizări vin să confirme încă o dată calitatea produselor.

 Produsele sunt gândite şi realizate ca produse ultra premium la un preţ convenabil atât pentru piaţa americană cât şi pentru cea din România, folosindu-se cea mai modernă tehnologie de fabricaţie.

 Performanţele produselor sunt testate şi acreditate în laboratoarele proprii ale Berkebile Oil Company, respectând atât standardele de calitate şi de mediu din America cât şi din Europa.

 

Concursurile de anduranţă desfăşurate în America, au dovedit încă o dată calităţile produselor şi performanţele ridicate pe care le conferă.

Inchide

Newsletter